Ko jūsu apakšveļa var pastāstīt par jūsu veselību

Apakšveļa- tā ir diezgan interesanta lieta, lai neteiktu vairāk. Vismaz tas ir tas, kam patiešām vajadzētu pievērst uzmanību, ja rūpējaties par savu veselības stāvokli. Ja valkāsiet “nepareizu” apakšveļu, var rasties dažādas neparedzētas problēmas.

Dr. Ozs ir atradis vienkāršu veidu, kā parādīt sievietēm, ka dažreiz biksītes sagādā vairāk problēmu, nekā laba. Lai to izdarītu, viņš izstrādāja speciālu testa apakšveļu.

Tikai pieci vienkārši jautājumi par apakšbiksēm pastāstīs daudz par jūsu veselību. Tikai paturiet prātā, ka apakšveļai nevajadzētu būt jaunai!

Tātad, ņem rokās savas biksītes, ko vakar novilkāt, pārvariet sevī riebumu un rūpīgi tā apskatiet no visām pusēm.

1. Vai jums nešķiet, ka biksītes ir pārāk izstaipītas?

Paņemiet biksītes rokās no abām pusēm un pavelciet tās vairākas reizes. Vai tev nešķiet, ka elastīgā josta izstiepjas vairāk nekā iegādes brīdī? Ja jā, tad tā ir slikta zīme.

Izstaipītas apakšbiksītes palīdz sievietēm slēpt savas problēmas. Mēs zinām, kāpēc tās jums tik ļoti patīk! Šīs biksītes taču neatklās, ka jums ir liekais svars.

Tomēr jūsu apakšbiksītes nespēj gulēt. Tātad, ja pamanāt, ka tās ir daudz brīvākas kā pirkšanas brīdī, tad varbūt tas ir modinātājzvans par lieko svaru. Vienkārši paturiet prātā, ka šeit runa nav par vecu veļu, kas ir izgājušas caur daudzām mazgāšanas reizēm!

2. Jūsu biksīšu kājstarpes platums ir mazāk nekā 7 cm?

Ja kājstarpes platums jūsu biksītēs ir mazāks nekā 7 cm, tad jums vajadzētu par tām aizmirst.

Šaurākas kājstarpes biksītes veicina baktēriju iekļūšanu no taisnās zarnas līdz urīnizvadkanālam vai urīnpūslim. Tas var izraisīt urīnceļu iekaisumu, it īpaši, ja jums ir nosliece uz šādām infekcijām.

Jebkurā gadījumā, mēģiniet valkāt stringus ne pārāk bieži.

3. Vai biksītes nav pārāk šauras kāju atveres vietās?

Jūs jūtaties neērti, kad valkājat noteiktu apakšveļu, un sākat pamanīt zīmes uz ādas novelkot biksītes? Tas ir skaidrs pierādījums, ka tu valkā pārāk šauru apakšveļu.

Bez tam, ka tas ir neērti, pārāk ciešas biksītes var pārtraukt vai ierobežot asins plūsmu uz kājām, kas rada problēmas ar asins cirkulāciju. Šī apakšveļa var arī saspiest vēderu un izraisīt skābes refluksu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru